Τα άρτια εκπαιδευμένα σε Ιταλία, Αγγλία, Ελβετία, Γερμανία και Ισπανία τεχνικά συνεργεία μας είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, είτε βρίσκεστε μέσα στα όρια της εγγύησης είτε όχι. Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας διασφαλίζοντας την υψηλή αξιοπιστία όλων των συστημάτων αυτοματισμού.

Η διατήρηση επαρκούς αποθέματος ανταλλακτικών και συσκευών καθώς και το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα διασφαλίζουν την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στους πελάτες μας άμεσα στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, και οπωσδήποτε εντός 72 ωρών από την στιγμή της κλήσης.

 

Σε όλα τα προϊόντα μας παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος, για 24 μήνες τουλάχιστον από την ημερομηνία τοποθέτησης. Επειδή όμως, μας αρέσει να κάνουμε τα λόγια πράξη, εγκαινιάζουμε και την νέα ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στην οποία μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

 

Συμβόλαια Προγραμματισμένης Κάλυψης

Επιπλέον σας καλούμε να θυμάστε πως τεχνική κάλυψη, δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο «επιδιόρθωση». Η συντήρηση του μηχανισμού σας, είναι κρίσιμη για την εύρυθμη λειτουργία του. Η Ergomatic, μελετώντας επί χρόνια τις ανάγκες των πελατών της ακόμη και μετά την αγορά, επινοεί συνεχώς νέους τρόπους για να βρίσκεται παρούσα σε κάθε ανάγκη του πελάτη ακόμη και αν αυτή προκύπτει από διάφορα απρόβλεπτα συμβάντα. Απόροια αυτής της προσέγγισης είναι και ο σχεδιασμός και η παρουσίαση των πολύ οικονομικών συμβολαίων κάλυψης Ergosilver και Ergogold. Τα συμβόλαια αυτά, διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την προσφορά που θα καλύψει την δική σας ανάγκη και επωφεληθείτε από τις ακόμη πιο συμφέρουσες τιμές για τους χρήστες του site μας.