Πελάτης: LIDL
Περιοχή: Κρήτη
Προϊόντα:

Σύστημα Καθοδήγης και Καταμέτρησης Οχημάτων

Ένα ακόμη Σύστημα Καθοδήγησης και Καταμέτρησης Οχημάτων της εταιρίας CIRCONTROL εγκαταστάθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος LIDL στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Ergomatic ανέλαβε την εγκατάσταση συστήματος δυναμικής καθοδήγησης προκειμένου να βελτιστοποιήσει την πληρότητα και την κυκλοφορία του χώρου στάθμευσης. Το σύστημα καθοδήγησης είναι ενσωματωμένο με λογισμικό για τη διαχείριση σε πραγματικό χρόνο του parking (μέτρηση, καθοδήγηση και εντοπισμός του οχήματος).

Πελάτης: Σκλαβενίτης
Περιοχή: Νάουσα
Προϊόντα:

Αυτόματα Συστήματα Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Η εταιρεία μας εγκατέστησε το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης AURA 30 της Bft Access Automation στο supermarket Σκλαβενίτη στην Νάουσα. Το σύστημα στάθμευσης εξοπλίστηκε με τερματικά εισόδου/εξόδου, κάμερα αναγνώρισης πινακίδας κυκλοφορίας και μπάρες Ο&Ο Motion Technology.

Πελάτης: Σκλαβενίτης
Περιοχή: Λεωφ. Κηφισού 136 Περιστέρι
Προϊόντα:

Πυράντοχα Ρολά

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο στα κεντρικά γραφεία Σκαλβενίτη στο Περιστέρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την άφιξη του φορτηγού της εταιρίας Metacon κατευθείαν από την Ολλανδία γεμάτο με πυράντοχα ρολά EI 60 που θα εγκατασταθούν από την ομάδας μας.

Πελάτης: LIDL
Περιοχή: Χαϊδάρι
Προϊόντα:

ERGOPARKING

Στο κατάστημα LIDL στη περιοχή του Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του συτήματος ErgoParking, εξοπλισμένο με τερματικά εξόδου αυτόματες μπάρες ελέγχου πρόσβασης οχημάτων της εταιρίας Magnetic ACCESS.

Πελάτης: LIDL
Περιοχή: Παλαιό Φάληρο
Προϊόντα:

ERGOPARKING

Στο κατάστημα LIDL στη περιοχή του Παλιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του συτήματος ErgoParking, εξοπλισμένο με τερματικά εξόδου αυτόματες μπάρες ελέγχου πρόσβασης οχημάτων της εταιρίας Magnetic ACCESS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22-05-2023

Αυτόματη συρόμενη πόρτα MAGNEO της εταιρίας dormakaba, η απόλυτη επιλογή για τις ανάγκες του ξενοδοχείου Luwian

Συνδυάζοντας μοντέρνο στυλ και κομψότητα το Luwian Boutique Hotel επιλέγει τις αυτόματες πόρτες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19-05-2023

Eγκατάσταθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα διαχείρισης χώρου στάθμευσης HUB parking technology στο λιμάνι της Σύρου

Το έργο εγκατάστασης του συστήματος HUB parking technology διαχείρισης χώρου στάθμευσης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

18-05-2023

3 τουρνικέ Cominfo Easy Gate LX και 3 αυτόματες πόρτες DORMA ES 200 στο κτίριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Στο κτίριο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ολοκληρώθηκε το έργο μας με την εγκατάσταση τριών αυτόματων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...