SESAMO

Η Sesamo δραστηριοποιείται από το 1965 στη βιομηχανία αυτοματισμού για όλα τα είδη αυτόματων θυρών. Η συνεχής ανάπτυξη, επιτρέπει στην εταιρεία να διανέμει τα προϊόντα της σε μεγάλες ποσότητες τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η πιστοποίηση ISO 9001 / UNI EN29001 διασφαλίζει ότι διατηρείται υψηλή ποιότητα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

COIL

Η ιταλική εταιρία COIL από το 1959 έχει αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα σε διάφορους βιομηχανικούς και εμπορικούς τομείς, ως κατασκευαστής όλων των ειδών αυτόματων θυρών υψηλής ταχύτητας και βιομηχανικών ρολών. Πρόκειται για μια μονάδα παραγωγής με μεγάλη γκάμα προϊόντων που ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα και βελτιστοποιεί τη ροή ανθρώπων, αγαθών και προϊόντων, όπως βιομηχαικές πόρτες roll-up , πτυσσόμενες πόρτες, υψηλής ταχύτητας ρολά και άκαμπτες πόρτες από PVC. 

2N

Η 2N είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή λύσεων επικοινωνίας, όπως συστήματα ενδοεπικοινωνίας για ασφαλή και άνετη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένες λύσεις για ελεγχόμενη πρόσβαση και τηλεπικοινωνιακά συστήματα για αποτελεσματική εταιρική επικοινωνία.

Quercus

Η Quercus Technologies είναι μια διεθνής εταιρεία με συνεπή παρουσία στην αγορά πάρκινγκ για περισσότερα από 15 χρόνια. Η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία της Quercus στην αγορά αποτελούν κύρια πλεονεκτήματα για την αναγνώρισή τους παγκοσμίως ως ειδικοί στην τεχνολογία ανίχνευσης οχημάτων και αποτελεί παγκόσμιο παράγοντα αναφοράς μεταξύ των εταιρειών που αναπτύσσουν και εμπορεύονται προϊόντα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας.

Α1S group

Ο Όμιλος A1S είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής και εγκαταστάτης πυροπροστασίας. Κατασκευάζει και εγκαθιστά κουρτίνες πυρκαγιάς και κουρτίνες καπνού και πυράντοχα ρολά για πάνω από 30 χρόνια. Παρέχει συμμορφούμενες λύσεις πυρασφάλειας που έχουν πλήρως δοκιμαστεί σύμφωνα με το BS 8524-1 και έχουν εγκατασταθεί στο BS 8524-2.

Cominfo

Η COMINFO a.s., είναι ένας ευρωπαϊκός κατασκευαστής τουρνικέ, πυλών και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, συμπεριλαμβάνοντας τεχνολογίες αιχμής κατάλληλης για έξυπνα κτίρια, κέντρα αναψυχής, γήπεδα καθώς και άλλες εγκαταστάσεις.

Dormakaba

H Dormakaba είναι μια εταιρία με μακρά παράδοση καινοτομίας και δεξιοτήτων μηχανικής, συνδέει τις απαιτήσεις των πελατών με τις τεχνολογικές τάσεις και αναπτύσσει μια συνεχή ροή πρωτοποριακών λύσεων. Περιλαμβάνει πλήρως δικτυωμένες λύσεις ηλεκτρονικής πρόσβασης, αλλά και συστήματα φυσικής πρόσβασης και αυτόματα συστήματα πόρτας, καθώς και πλήρες φάσμα μεντεσέδων, εξαρτημάτων πόρτας και χειριστήρια. Παρέχει κατάλληλα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την πρόσβαση σε κτίρια και δωμάτια σε ξενοδοχεία, καταστήματα, αθλητικούς χώρους, αεροδρόμια, νοσοκομεία, στο σπίτι ή στο γραφείο. 

Magnetic

H Magnetic είναι μέλος του ομίλου FAAC από το 2012 με εμπειρία στις αυτόματες μπάρες πρόσβασης οχημάτων και πεζών, υψηλής ποιότητας, με στόχο πάντα την ασφάλεια των χρηστών. Ο σχεδιασμός, η πρωτοποριακή τεχνολογία κίνησης και η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους, ξεπερνούν τον ανταγωνισμό στην ποιότητα.

NINZ

Η Ninz S.p.A. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές θυρών πυρασφαλείας στην Ιταλία, κατέχοντας το 70% της ιταλικής αγοράς. Η εμπειρία στον τομέα, η γνώση της νομοθεσίας και η εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής είναι τα διακριτικά χαρακτηριστικά αυτής της εταιρείας, η οποία με τα χρόνια έχει επεκτείνει τη βάση των προϊόντων της, ώστε να περιλαμβάνει μεταλλικές πόρτες πολλαπλών χρήσεων και ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ.

NOVATRON

Η Novatron S.A., ιδρύθηκε το 2002 και ειδικεύεται σε λύσεις επιχειρηματικών τεχνολογιών για πελάτες B2B & B2C στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 15.000 πελάτες, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε διάφορους τομείς όπως, πλαστικές κάρτες και λύσεις αναγνώρισης, υπολογιστές POS, σαρωτές RF, εκτυπωτές αποδείξεων και άλλα συστήματα.

Promstahl

Η PROMStahl ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση φυσούνων φορτοεκφόρτωσης. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας φόρτωσης και την ακριβή γνώση των αναγκών, παρέχουν προηγμένες και "εξατομικευμένες" λύσεις, οικονομικά αποδοτικές, προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστία καθιστώντας την ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη.

BSL Ticketprint

Η ελβερική εταιρία BSL με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, πρόκειται πλέον για ένα φημισμένο ευρωπαϊκό κατασκευαστή εισιτηρίων. Παρέχει υψηλής ποιότητας εισιτήρια πάρκινγκ, εισιτήρια barcode και εισιτήρια μαγνητικής επίστρωσης. Εκτός από την υψηλή ποιότητα που τους χαρακτηρίζει, τα υλικά τους είναι πιστοποιημένα κατά FSC® συμμόρφωση και προέρχονται από υπεύθυνες πηγές φιλικές προς το περιβάλλον.

HUB Parking Technology

H HUB Parking Technology είναι η επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου FAAC που αναπτύσσει, κατασκευάζει, εγκαθιστά και παρέχει υπηρεσίες after-sales για τα συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης. Πρόκειται για μια εταιρεία, η οποία συνεχώς καινοτομεί, με την ανάπτυξη συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας που καθιστούν το χώρο στάθμευσης αποτελεσματικό για τους χρήστες, καθώς και εύκολο στη διαχείριση.

BLASI

Η BLASI εκπληρώνει τις υψηλότερες απαιτήσεις στην κατασκευή αυτόματων συστημάτων πόρτας. Η γνώση τους προκύπτει από συνεργασίες με διεθνείς αρχιτέκτονες, εταιρείες κατασκευής μετάλλων και κατασκευαστές για περισσότερα από 40 χρόνια. Διανέμει μεμονωμένα συστήματα πόρτας παγκοσμίως και αντιμετωπίζει τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ατομικότητα.

NEDAP

Έχοντας ως βάση την Ολλανδία, η Nedap σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις έξυπνης τεχνολογίας που εξυπηρετούν τη σύγχρονη κοινωνία. Η εταιρεία αναπτύσσεται σε έναν αριθμό επιχειρηματικών τομέων που λειτουργούν ως ανεξάρτητες μονάδες και που στοχεύουν συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς. Η Nedap είναι ο κορυφαίος ειδικός σε συστήματα αναγνώρισης μεγάλων αποστάσεων, ανίχνευσης ασύρματων οχημάτων και ελέγχου πρόσβασης στην πόλη.

RECORD

Ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων αυτοματισμού θυρών στον κόσμο. Η Record κατασκευάζει, πωλεί, εγκαθιστά και διατηρεί όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τομέα των θυρών, αλλά και σε συστήματα αυτοματισμού κτιρίων (έλεγχος θυρών και παρακολούθηση).

INKEMA

Η ισπανική εταιρεία Inkema ειδικεύεται στην κατασκευή βιομηχανικών προϊόντων όπως ράμπες φορτοεκφόρτωσης και βιομηχανικές πόρτες. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και η χρήση των καλύτερων υλικών στην αγορά, εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα που σε συνδυασμό με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί την ιδανική επιλογή σε κάθε κλάδο.

TANE HERMETIC

Το TANE προσφέρει ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις αυτόματων και χειροκίνητων θυρών για νοσοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων και εργαστηριακές εγκαταστάσεις μέσω των 22 διανομέων του παγκοσμίως.

TAU

Για 30 χρόνια, η TAU προσαρμόζει τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες σε νέες ιδέες και τις μετατρέπει σε προϊόντα που απλοποιούν την καθημερινή ζωή του πελάτη. Τα προϊόντα της TAU είναι συμβατά με τη συντριπτική πλειοψηφία των κτιρίων, παρέχοντάς τους την απαραίτητη τεχνολογική, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση. Η TAU ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση συστημάτων αυτοματισμού για πύλες, γκαραζόπορτες, ρολά, βιομηχανικές πόρτες, μπαριέρες, bollards σε όλο τον κόσμο.