Η Ergomatic είναι ο επίσημος και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της ιταλικής βιομηχανίας Sesamo, της Γερμανικής KGG, της ελβετικής Zeag και της Γερμανικής Hectronic στην Ελλάδα και διατηρεί δίκτυο τοπικών διανομέων και συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Sesamo δραστηριοποιείται από το 1965 στον χώρο κατασκευής αυτοματισμών για κάθε είδους αυτόματες πόρτες Η συνεχής ανάπτυξη, επιτρέπει πλέον στην εταιρεία να διανέμει τα προιόντα της σε μεγάλες ποσότητες τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η πιστοποίηση κατά ISO 9001/ UNI EN29001, εξασφαλίζει την διατήρηση της υψηλής ποιότητας σε όλες τις σειρές των προιόντων της.

Η ZEAG ειδικεύεται στην παροχή λύσεων για την διαχείριση χώρων στάθμευσης και τον έλεγχο των εσόδων με ακρίβεια και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κλάδου με διεθνή παρουσία. Όραμά της να είναι ο πιο ικανός προμηθευτής παγκοσμίως για τα προϊόντα parking. Από το 2011 έχει συγνωνευτεί στον όμιλο Hub Parking κάτω από την αιγίδα του ομίλου FAAC με έδρα την Bologna της Ιταλιας σε μία σειρά εξαγορών μεταξύ άλλων και της Magnetic πορσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στάθμευσης.  Έχει υποκαταστήματα στην Αγγλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Νότια Αφρική και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής επιτυγχάνοντας πάνω από 10.000 επιτυχείς εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 60 χώρες.

Εδώ και 30 χρόνια, η TAU φροντίζει να προσαρμόζει τις πιο εκλεπτυσμένες τεχνολογίες σε νέες ιδέες και να τις μετατρέπει σε προιόντα που απλοποιούν την καθημερινότητα του πελάτη. Τα προιόντα της TAU είναι συμβατά με τη συντριπτική πλειοψηφία των κτιρίων, προσφέροντάς τους την απαραίτητη τεχνολογική, λειτουργική αλλά και αισθητική αναβάθμιση.

Η TANE προσφέρει ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις μέσω των χειροκίνητων και αυτόματων συστημάτων θυρών για νοσοκομεία, την βιομηχανία τροφίμων και εργαστηριακών εγκαταστάσεων μέσω των 22 διανομέων που έχει σε όλο τον κόσμο.

Με βάση την Ολανδία η Nedap N.V. σχεδιάζει και αναπτύσει έξυπνες τεχνολογικές λύσεις οι οποίες εξυπηρετούν την σύγχρονη κοινωνία. Το μοτό της Nedap εξάλου είναι ''Τεχνολογία που έχει σημασία''.  η εταιρεία αναπτύσεται σε διάφορους τομείς ενασχόλησης οι οποίοι λειτουργούν σαν ανεξάρτητες μονάδες και οι οποίες στοχεύουν σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς.    

Η Cominfo με βάση την Τσεχία είναι μία εταιρία με δυναμική ανάπτυξη σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ιδιαίτερα στις πύλες τουρνικέ, διαθετει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ικανά να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς για οποιαδήποτε εφαρμογή. Αεροδρόμια, γήπεδα, είσοδοι γραφείων μέχρι και ορυχεία έχουν σαν πρώτη επιλογή τους τα πρϊόντα της Comifo.

 

 

Για περισσότερα από 45 χρόνια η Moreschi επινοεί νέες λύσεις με καινοτόμα προιόντα. Ο προσανατολισμός της εταιρείας στην σχεδίαση καλαίσθητων και λειτουργικών προιόντων, έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή μίας πλήρους γκάμας θυρών, κατάλληλες για κάθε βιομηχανική χρήση.

H Ισπανική εταιρεία Inkema εξειδικεύεται στην κατασκευή βιομηχανικών προϊόντων όπως ράμπες φορτοεκφόρτωσης, ταχυρολά, scissor lifts και βιομηχανικές θύρες. Τα 35 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα, η συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καθώς και η χρήση των καλύτερων υλικών της αγοράς εξασφαλίζουν μία άριστη ποιότητα η οποία σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν την ιδανική επιλογή σε κάθε τομέα της βιομηχανιάς.    

Η Γερμανική KGG προσφέρει πιστοποιημένες λύσεις σε ενεργά φράγματα καπνού και φωτιάς μέσω της πληρέστατης γκάμας πυροκουρτινών, κάθε απαίτηση ή χρόνος πυραντίστασης είναι δυνατός. 

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα ή να εγκαταστήσουν αυτοματισμούς από την σειρά προϊόντων της εταιρείας μας, μπορούν να έρθουν σε επαφή με το κεντρικό κατάστημα της Ergomatic στην Καλλιθέα Αττικής, (Τηλ. 210-94.100.15, Φάξ: 210-94.100.14) προκειμένου να εξυπηρετηθούν απ' ευθείας από τις κεντρικές μας υπηρεσίες ή να τους υποδείξουμε τοπικό μας συνεργάτη στον οποίο θα πρέπει να απευθυνθούν, με κριτήριο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.